Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.

Vliegerfestival Pampus voor de wind!

Geplaatst op 30-05-2016  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Webmaster

Op zaterdag 11 en zondag 12 juni gaat Forteiland Pampus de lucht in.

Forteiland Pampus heeft een vrolijk voorjaar met uiteenlopende activiteiten. Op zaterdag 11 en zondag 12 is het tijd voor Pampus voor de wind!, een festival over vliegeren en kitesurfen. Op www.pampus.nl staat het volledige activiteitenprogramma.

 

PAmpus 

 

Tijdens het vliegerfestival Pampus voor de Wind! zijn er demonstraties met bijzondere vliegers die afhankelijk van de wind wel hoger dan 100 meter gaan, kunnen kinderen hun eigen vlieger knutselen en krijgen ze workshops hoe ze die in de lucht kunnen houden. Ook zijn er demonstraties kitesurfen om het eiland. Alle activiteiten worden verzorgd door De Libel Kite team. Op zaterdag is de Watersportacademy De Kaag aanwezig met onder andere Optimisten, deze liggen voor de bezoekers klaar aan de steiger.

Bezoekersinformatie
Tickets voor de overtocht en het bezoek aan Pampus kunnen met online korting worden geboekt via www.pampus.nl. Forteiland Pampus is op maandagen gesloten. Voor meer informatie, prijzen en tickets: www.pampus.nl.

 

Informatie & kaartverkoop

Over de openingstijden, de veerdienst en het reserveren voor de Moederdaglunch en het kamperen op Pampus staat alle informatie op www.pampus.nl. Hier kunnen ook kaarten met online korting worden gekocht.