Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.

Dames NED1 op 4e plaats WRCC!

Geplaatst op 03-11-2019  -  Categorie: Nieuws

De World Rowing Coastal Championships 2019 zit er op. Op zondag 3 november mochten onze Damesteams NED1 en NED2 aantreden in de strijd met de beste zestien damesteams van de wereld in de A finale. Na een bloedstollende race met een te vroege start (ESP), wrong turns and collisions van diverse -andere- teams bij de boeirondingen, hebben onze dames met toewijding, focus en volharding de finale geroeid.

 

Dames NED1 '4 Beaufort' werd maarliefst vierde op de WRCC! Damesteam NED2 'Milner' is als 16e in de wereldtop geeindigd en Herenteam NED1 SilVia  in een veld van 34 teams op de 14e plaats.

 

Wilt u ook meegenieten van de "Coastal Women's Coxed Quadruple Sculls (CW4X+) - Final A" en de beide damesteams in actie zien in Hongkong? Kijk dan op https://www.eurovisionsports.tv/fisa/?fbclid=IwAR1spm4GB9GB62_9986A-e_zwJRJl8Y0MkpYZ686shBhDAGsiU6-omqWBSc (of zoek met de term CW4x).

 

Allen van harte gefeliciteerd met deze prachtige plaatsen in de wereldtop. En dank aan de enthousiaste en toegewijde inzet van de trainers in Hongkong; Ans Rom Colthoff en Michiel Poulie. Geniet van jullie wereldse prestatie!

 

wrcc-dag-3-results-womenwrcc-teams-en-begeleiding