Sociëteitenrally 26 juni

Beste rallyliefhebbers,

In juni is het weer tijd voor de Sociëteitenrally. Na de corona-editie van september 2020 hopen we u dit jaar weer te kunnen begroeten voor de rally. We houden bij de organisatie rekening met alle nu bekende maatregelen rondom het virus.

In verband met het lustrum van de K.R. & Z.V. ‘De Maas’ is de start dit jaar in Rotterdam. Voor het gebouw van de De Maas in het centrum van Rotterdam is een leuk startevenement gepland. Vanuit de havenstad rijden we via mooie landelijke wegen naar de eindlocatie. Dit jaar hebben we gekozen voor het schitterende Landgoed Mariënwaerdt in Beesd. Dat is centraal gelegen en voor de leden van alle sociëteiten goed te bereiken.

Uiteraard is de inschrijving in beginsel zodanig dat alle vier de sociëteiten evenveel équipes kunnen inschrijven. Na verloop van tijd laten we de strikte verdeling los en zijn de plaatsen voor de eerste aanmelders.

In het totaal hebben we dit jaar ruimte voor 75 équipes. Dat houdt verband met de binnenruimte op de eindlocatie, waar rekening wordt gehouden met de anderhalve-meter-maatregel. In het geval dat blijkt dat het op 26 juni echt mooi weer gaat worden, kunnen we waarschijnlijk meer équipes toelaten.

Net als in de voorgaande jaren bieden wij ook een navigatiecursus aan als inwijding in de wereld van het rallyrijden. Het maakt daardoor niet uit of u nog nooit een rally met uw auto heeft gereden: er is een toerklasse die toegankelijk is voor beginnende navigatoren. Voor de cracks is er de sportklasse die een uitdagende route biedt.

Deelname, inclusief koffie bij de start, een lunch, en het diner (inclusief enkele consumpties), kost €295,- per équipe (twee personen).

Inschrijvingen via de website www.societeitenrally.nl

Hartelijke groet,

Stichting Sociëteitenrally.

NLS De Witte
Arènso Bakker
Louise de Blécourt