Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.

Start Seizoen Warming-up roeiers

woensdag 15 januari 2020

 
Inschrijfperiode
vrijdag 10 januari 2020 t/m maandag 24 februari 2020
 


Goede voornemens, je kan niet wachten om weer te gaan roeien, je conditie oppeppen. Hoe bereid jij je voor op het komende roeiseizoen?

Voor alle recreatieve roeiers van de KNZ&RV hebben we een compact indoor-programma: de Seizoen Warming-Up op de ergometer met 500-meter test.

Opzet programma
In de maanden januari en februari train je 2 keer per week en 5 weken achtereen zelfstandig op de ergometer. Thuis of op de club in de roeiloods op een van de 5 ergometers.
Na aanmelding voor de Seizoen Warming-Up ontvang je een trainingsprogramma van 30 minuten. Deze bestaat uit 20 minuten roeien, 10 minuten voor de 500-meter test en uitroeien.

In je eerste training zit een nulmeting. Je maakt een foto van jouw prestatie op de 500-meter test en in de laatste training, na 5 weken, doe je dit weer. Het resultaat geeft je vordering aan. Van alle deelnemers brengen wij de prestaties in kaart en meten we ook onderling volgens het veteranen klassement.

Als deelnemer aan deze Seizoen Warming-Up wordt je toegevoegd aan de tijdelijke  whatsapp-groep SWU. Via de SWU app groep spreek je makkelijk af. Dat stimuleert en maakt het gezellig.

Tevens bieden wij je de mogelijkheid om feedback te ontvangen op je roeitechniek. Je kunt een opname van jezelf maken (maximaal 1 minuut) die je instuurt. De opname wordt door een van onze roei-instructeurs (RI2) bekeken voor advies op de techniek. De feedback die je krijgt is vooral gericht op wat goed gaat en wat beter kan.

Aanmelding
Hier kun je je aanmelden voor dit indoor-programma. Er is plek voor maximaal 40 deelnemers, waarbij recreatieve roeiers voorrang krijgen.

Wacht niet langer en geef je op! Het kost niets, behalve inzet en enthousiasme. Laten we met z’n allen starten vanaf woensdag 15 januari en ernaar streven om de training rond de voorjaarsvakantie afgerond te hebben.

Bovenstaand ergometer programma is bedoeld voor de recreatieve roeilieden om de roeitechniek te verbeteren en opgedane kennis en ervaring met elkaar te delen.


De afdeling Opleidingen, Mirella Marks en Margot Eras bieden je dit aan.

 

 

Inschrijven