KNZRV hoofd Briefpapier

My Fleet

2104

Roeileden van de KNZ&RV kunnen de roeiboten – rolbankboten en gigs - reserveren via My-Fleet, het internet bootreserveringssysteem van de Vereeniging.

Waarom My-Fleet?
Het aantal roeiers van de KNZ&RV is groeiende, en zo ook de vloot. Dit vraagt beter beheer van vaardigheden roeiers en boten.
bg.header.mfblue1
Naast de eenvoud van het reserveren van een boot via internet, wordt de planning van reparatie en onderhoud bevorderd. Tevens hebben roeileden op basis van behaalde geregistreerde examens en ervaring specifieke bevoegdheden om bepaalde boten te reserveren en te bemannen. Hierdoor wordt de kans op blessures en schade verminderd.
Roeileden dienen alleen een bootreservering te maken BUITEN DE REGULIERE BLOKTIJDEN.

Wat zijn BLOKTIJDEN?
BLOKTIJDEN zijn de voor u reeds bekende vaste trainingstijden. De roeicommissie heeft die bloktijden reeds vastgelegd in My-Fleet. Voor wedstrijden geldt ook dat leden de boten niet reserveren via My-Fleet. De coördinatie is in handen van de roeicommissie. In een volgende fase van My-Fleet kan op dit beleid een wijziging komen; uiteraard informeren wij u daar tijdig over.

Met de introductie van My-Fleet wenst de Roeicommissie dat alle KNZ&RV roeileden het gemak van My-Fleet gaan ervaren en dat het hen stimuleert ook buiten de vaste trainingstijden te genieten van deze mooie sport.

Inloggen My-Fleet     

Handleiding My-Fleet

Gig Trainingsschema (zomer)

Inloggen


Wachtwoord en/of gebruikersnaam vergeten?

Zoek op de website