Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.

Roeien bij de KNZ&RV

Als je interesse hebt in roeien bij de KNZ&RV dan kun je contact opnemen met de secretaris van de roeicommissie, Jacqueline Lambert (neieor.siraterces.[antispam].@knzrv.nl).

Voor nieuwe roeileden biedt de KNZ&RV de mogelijkheid om als Kennismakings-roeilid gedurende een kalenderjaar kennis te maken met de Vereeniging en het roeien (zie lidmaatschap, onder ‘over KNZ&RV’).

Voordat de aanmelding rond is mogen aspirant-roeiers maximaal vier keer met één van de teams meeroeien.

Proefroeimiddag

Aan het begin van het roeiseizoen en in september organiseert de roeicommissie een proefroei-middag, waarop zowel leden als niet-leden kunnen kennismaken met het roeien in de verschillende boten van de KNZ&RV: Pilot Gig, rolbankboot en/of Coastal. Hier kunnen leden en niet-leden deel aan nemen. Aanmelding hiervoor via het secretariaat.

Zij-instromen

Ook ervaren nieuwe roeiers kunnen natuurlijk bij de KNZ&RV terecht. Wie al kan roeien, kan zó instromen. Ook roeiers met aantoonbare wedstrijdervaring zijn altijd welkom. Na je aanmelding bij de secretaris wordt je in contact gebracht met de afroeicommissie die bekijkt hoe en op welk niveau je kunt instromen.