Corona en KNZ&RV

ropes

Geachte leden, gasten en passanten,

Als zeil- en roeivereniging houden wij ons aan de coronaregels van de Rijksoverheid.

Op dit moment:

  • zijn de Sociëteit en Pampusbar geopend conform de coronaregels horeca.
  • kunnen we zeilen & roeien (trainen en wedstrijden) conform de coronaregels sport.

We doen dat wat mag!

Zomer 2021

corona-posters-juli-2020

IN het Weekend

  • Gedurende het jeugdzeilen (instructie en training) is het onmogelijk om op de Noordkop te parkeren en/of uw waterattributen voor privégebruik -anders dan het jeugdzeilen- te water te laten. 
  • Voor booteigenaren is het mogelijk te parkeren vóór Sociëteit of op de dijk (zover mogelijk naar voren en netjes naast elkaar zodat u ruimte laat voor anderen).
  • Kom zoveel mogelijk op de fiets!
  • Een goed gebruik is om de havenmeester te informeren indien u langer dan 24 uur uw auto geparkeerd wilt laten staan of uw box vrij is.

protocollen

In deze tijd van coronamaatregelen zijn we gebonden aan protocollen. Vanuit NOC*NSF gaat een eerste protocol naar de sportbonden. Het Watersportverbond, KNRB en HISWA bewerken deze voor de eigen doelgroepen en dan dienen wij ze naar de Koninklijke situatie te vertalen. Ons protocol zal door de gemeente Gooise Meren/veiligheidsregio getoetst en -al dan niet- goedgekeurd worden.

Het is van groot belang dat we allemaal de regels volgen om onze havens open te houden en actief te kunnen zeilen & roeien!

Wij willen dolgraag 'dat wat mag' faciliteren en houden de (veranderende) maatregelen van de Rijksoverheid dan ook goed in de gaten.

Hieronder de goedgekeurde coronaprotocollen, lees deze graag aandachtig door zodat we allemaal weten wat er van ons verwacht wordt in deze tijd:

 

Corona en

Protocol

Zeilen Corona en Zeilen
Roeien Corona en Roeien
Jeugd Corona en Jeugd
Sociëteit Corona en Societeit
Havens Corona en Havens