Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.

Vraag&Aanbod

Instructeurs & Vrijwilligers

19-005665-knzrvmuiden

Zeil-instructeurs

Natuurlijk kunnen we niets zonder instructeurs! Wij zijn altijd op zoek naar instructeurs voor dit of een volgend zeilseizoen.

  • Voor het lesgeven op de J/70 is ruime zeilervaring op een sportief zeiljacht vereist.
  • Voor het lesgeven aan de Lasergroep is ervaring met Laserzeilen én een Klein Vaarbewijs 2 vereist; deze enthousiaste en bonte groep wordt begeleid vanaf een RIB (ook wel een 'pudding' genoemd).
  • Voor het lesgeven aan Jeugd of het behalen van een ZI-certificaat (vanaf 16 jaar) kunt u bij onze pagina van de Jeugd CWO & Veiligheid kijken.

Voor deze groepen is het kunnen acteren in noodsituaties een vereiste.

Instructie geven kan iedere week of in een roulatieschema. Bij interesse graag contact opnemen met Coördinator J/70 en/of Coördinator Laser zeilen (volwassenen), zie Commissie Zeilen.

ZWC 19-004040-knzrvmuiden

Vrijwilligers

Een groot aantal enthousiaste vrijwilligers, voorzien van alle benodigde uitrusting, maakt zeilwedstrijden mogelijk en zorgt voor de kwaliteit die de zeilers van ons gewend zijn. De vrijwilligers ondersteunen de Zeilwedstrijdcommissie.

Het assisteren bij een zeilwedstrijd is een ideale manier om nieuwe contacten op te doen tijdens een leuke dag op het water. Er is voor iedereen een passende taak, van het begeleiden in de rubberboten tot het bemannen van het start- of finishschip. En wanneer iedereen weer terug is op de Vereeniging is er altijd gezelligheid op het terras.

Bent u geïnteresseerd om mee te helpen, geeft u zich dan op bij Ann Dobbelmann.

Baanleg- en wedstrijdleidercursussen worden ’s winters gegeven.